Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ο κανιβαλισμός των social media.

Είναι στιγμές, είναι φορές που δεν ξέρεις τι θα νιώσεις όταν θα φύγει η ίδια σου η μάνα, και μου λες ότι λυπάσαι ή - ακόμα χειρότερα - στεναχωρήθηκες με τον χαμό του Δημήτρη Μητροπάνου; Είναι φορές, ξέρεις, που ο κανιβαλισμός των social media δεν έχει όρια. Ναι, κανιβαλίζεις ένα χαμό για τον οποίο άλλοι κλαίνε και οδύρονται πραγματικά. Ένα χαμό ανάμεσα σε τόσους άλλους.
Η Ελλάδα ξέρει από σπουδαίους ανθρώπους. Γέννησε και θα γεννήσει ακόμα πολλούς. Ενέπνευσε και θα εμπνεύσει ακόμα περισσότερους. Και το βασικό; Ξέρει να τους τιμά και να μην τους λησμονεί. Γιατί ο πραγματικός θάνατος ενός τραγουδιστή είναι όταν πάψουν να ακούγουνται τα τραγούδια του. ¨Ενας ηθοποιός χάνεται όταν λησμονείται και δεν αποτελεί πλέον πρότυπο για τις επόμενες γενιές θεατρίνων. Η τέχνη, φίλε μου, δεν πεθαίνει παρά μόνο όταν η ψυχή του ανθρώπου γίνει πεζή και κρύα.
Η Ελλάδα δεν ξέρει τι σημαίνει R.I.P. γι'αυτό παραμέρισε τα. Έπρεπε να τον είχες τιμήσει όσο ζούσε με την φυσική ή νοητή παρουσία σου εκεί. Μην βεβηλώνεις άλλο τον χαμό του για ένα like.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αττικές Καλοκαιρινές Κυριακές

ο κοσμάκης στις ακτές να ξεφορτώνεται βδομάδες και η ρόδα που πλένει τις κλωστές ησύχασε. θα μπορούσα με τα χέρια να σου δείχνω το νερ...