Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

30 παρά 1.

 Κοίτα να δεις που θα αρχίσω να πιστεύω πως υπάρχει τελικά αυτή η αφόρητη και εξουθενωτική "ασθένεια"..Τι εννοείς δεν καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάω;..
Πφ..Μα για την "κρίση των 30"..
Μη γελάς,σταμάτα!Εγώ φοβάμαι.. και το γέλιο σου με τρομάζει ακόμα πιο πολύ.
 Είναι η περίοδος που έχεις για λίγο ακόμα το "2" μπροστά να καθορίζει τη δεκαετία σου και να σου ζητάει επίμονα και αυταρχικά να κάνεις κάτι τόσο σπουδαίο ώστε να καλύψεις 20κάτι χρόνια μετριότητας..
 Έχεις κατά πάσα πιθανότητα σπαταλήσει τα 2/5 του συνολικού (προσδόκιμου) χρόνου σου σε ξενύχτια,γέλια ,δώρα,ταξίδια,φίλους,έρωτες,σεξ..και δεν ικανοποιείσαι..
 Δεν μπορείς να δεχτείς πως ο 18χρονος εαυτός σου έπεσε τόσο έξω όταν φανταζόταν πως στα 25-30 θα έχεις τη δουλειά που πάντα ονειρευόσουν,θα είσαι δημιουργικός,θα είσαι επιτυχημένος,θα έχεις το σπίτι σου (στο οποίο φυσικά συμπεριλαμβάνεται και ιδιωτικό πάρκινγκ για το αυτοκίνητο σου), την ευτυχισμένη σχέση σου, έναν εξαιρετικό κύκλο γνωριμιών και φυσικά θα έκανες τον κόσμο a better place..
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Είσαι ήδη 30 και η δουλειά που ονειρευόσουν είναι 4ωρη ημιαπασχόληση για να βγαίνουν τα τσιγάρα.Η δημιουργικότητα σου αναλώνεται στην τοποθέτηση των ρούχων στην ντουλάπα σου ανά χρώμα μόνο και μόνο για να ανακαλύψεις πως έχεις "πήξει' στα μαύρα..Επιτυχία θεωρείς το να καταφέρεις να σηκωθείς από το κρεβάτι το πρωί χωρίς να ξεφυσήξεις αγχωμένος για το πώς θα βγάλεις το μήνα.Το σπίτι σου είναι εκεί που ζεις με τους γονείς σου γιατί με 300 ευρώ μισθό τι σπίτι να έχεις..Για αυτοκίνητο δεν θα σχολιάσω..Η επιτυχημένη σχέση σου είναι αυτή με το κινητό σου που δεν αποχωρίζεσαι ποτέ μέσα στο οποίο βρίσκεται και ο "εξαιρετικός" κύκλος γνωριμιών σου και το make the world a better place είναι για σένα μια ξεχασμένη μελωδία από το τραγούδι του αείμνηστου Μιχαλάκη..

Michael Jackson - Heal the world (make it a better place)

Και δεν είσαι μόνο εσύ έτσι..Είμαι και εγώ..και είναι κ άλλοι..και θα είναι και τα παιδιά σου..και τα παιδιά μου..και θα γίνουμε ακόμα περισσότεροι..και ξέρεις που κατέληξα;
Δεν φταίνε τα 30..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αττικές Καλοκαιρινές Κυριακές

ο κοσμάκης στις ακτές να ξεφορτώνεται βδομάδες και η ρόδα που πλένει τις κλωστές ησύχασε. θα μπορούσα με τα χέρια να σου δείχνω το νερ...